Puuh!

Äntligen är det snart färdigt!

Nu har jag nått halvägs. Alla inlämningsuppgifter är färdiga! Alla interna, muntliga framställningar är inspelade! Det är en sådan befrielse att den är omöjlig att beskriva. Jag skulle kunna försöka, men orden räcker inte riktigt till, lyckan är oändlig!

Det finns dock en liten, pytteliten bagatell som gör att det hela fortfarande inte känns lugnt. Den lilla detaljen är att examensproven i varje ämne är kvar. OK, det är inte någon bagatell! Två-tre års kunskap ska sättas på prov. Allt, 80% av alla slutbetyg hänger på dessa tester. Tror du att jag är nervös? Ja, en aning! I alla fall inför mattekursen! Jag har kanske inte hängt med så bra alla gånger, så det som gäller de närmsta tre veckorna är att plugga in matte A-E! "Grattis"! "Tack"! Skyll dig själv.

Tja, fast jag ska väl inte klaga. Roliga saker har hänt också! 1 och 2 april var jag statist, eller figurant på Polishögskolan i Växjö. FY fasiken vad roligt det var! Helt plötsligt var jag en fjortonårig DVD-snattande flicka som blivit tagen på bar gärning utanför Statoil. Det var vekligen spännande att bli bemött av flera polisstudenter och se hur de hanterade situationen. De var verkligen olika på många sätt och jag lärde mig otroligt mycket under dessa två dagar. Idag ringde de upp från Polishögskolan och frågade om jag ville komma igen. Klart jag svarade ja! Tyvärr var det under veckan då mina matteprov är, så jag kunde inte tacka ja till alla dagar, men tre dagar kommer jag att hjälpa till i alla fall! Jag längtar!

Tyvärr är pluggtiden och stressen därifrån inte till Astas fördel alls. Jag har fått ställa in en lydnadstävling och en lokal utställning på grund av tids- och träningsbristen. Hon är ett litet energiknippe just nu och skuttar inomhus till och från som en trefärgad guttaperkaboll. Jag har planerat att gottgöra henne genom fjällenvandring i sommar. Äntligen ska hon och jag få vandra i Abisko tillsammans! Det ska bli härligt och jag gissar att det kommer att bli rekordmånga bilder i år...

image13
Mot Korsavagge 2006

image14
Utsikt över Korsavagge 2006

image15
Korsavagge 2006

image16
Norge 2006

image17
Torneträsk 2006

Tjingeling!

RSS 2.0